Woon je in Delft en heb je ergens hulp bij nodig in het dagelijks leven? Met ambulante begeleiding ondersteunen wij onze cliënten in Delft om meer grip te krijgen op hun leven. Op specifieke problemen als gezinsproblematiek, jeugdproblematiek, opvoedproblemen, sociale problemen, financiële problemen of andere situaties waarbij onze cliënten zorg op maat kunnen gebruiken. Onze hulp is praktisch, resultaatgericht en flexibel.

ambulante begeleiding delft - groeii

Wat is ambulante begeleiding / thuishulp in Delft?

Met ambulante begeleiding worden cliënten door hulpverleners ondersteund in het dagelijks leven. Ambulante begeleiding is een vorm van hulpverlening. Ambulant betekent letterlijk “niet gebonden aan een vaste plaats”, wat inhoudt dat met ambulante zorg of ambulante begeleiding in Delft, de hulpverlener de cliënt overal in de regio kan helpen. Vaak gebeurt dit thuis bij de cliënt (ambulante thuishulp) of op school, maar indien gewenst kan dit dus ook op andere locaties in Delft. De cliënt kan hierdoor veel regie op zijn of haar leven behouden.

Wat doet een ambulant begeleider in Delft?

Een ambulant begeleider in Delft van Groeii kan cliënten met alle zaken bijstaan waar de cliënt moeite mee heeft in het dagelijks leven, zoals met geld omgaan, structuur aanhouden, omgaan met frustraties, moeilijk vrienden maken of een moeizame opvoeding. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van waarbij aan ambulant begeleider je bij kan helpen.

Soms wordt ambulante begeleiding vergeleken met ambulante thuiszorg, maar dit is niet hetzelfde. Met thuiszorg verplegen en verzorgen onze ambulante verzorgers de cliënt. Met ambulante begeleiding helpen onze begeleiders de cliënt met diverse taken in het dagelijks leven.

Als je ergens hulp bij nodig hebt en je wilt weten of een ambulant begeleider in Delft van Groeii je hierbij kan helpen, stuur ons gerust een bericht. Ons missie is om mensen te helpen en we staan graag voor je klaar.

Evaluatie met nazorg
Groeii is gevestigd in Naaldwijk, maar onze ambulant begeleiders zijn ook actief in Delft. Ieder traject stellen we doelen op. Doelen waarvoor we samen gaan werken. Na het behalen van die doelstellingen, blijven we met je meekijken. Hoe het met je gaat, maar ook omdat we er nog steeds voor je zijn. Je doet het niet alleen, wij zijn er voor je om te helpen!

Waarvoor kun je een ambulant begeleider inschakelen?

Ambulante begeleiding is voor iedereen die hulp nodig heeft in het dagelijks leven, voor kinderen en volwassenen. Ongeacht je leeftijd kunnen wij je helpen. Onze ambulant begeleiders in Delft worden veel ingeschakeld voor:

Ambulante begeleiding in Delft en daarbuiten

Onze ambulante begeleiders staan voor iedereen klaar in Delft en daarnaast hebben wij een nog breder werkgebied. Zo staan wij ook voor je klaar met: