Vind je het moeilijk om aan het eind van de maand geld over te houden, lukt het je maar niet om rond te komen en van je schulden af te komen of geef je teveel geld uit aan onnodige dingen zonder dat je precies weet wat dat betekent voor je financiële situatie? Dan heb je misschien financiële hulp nodig. 

Hulp bij financiële problemen

Als jij hulp bij financiële problemen nodig hebt, kan een ambulant begeleider van Groeii je helpen je financiële zaken op orde te krijgen. Wij bieden financiële hulp aan onze cliënten om meer grip op hun inkomsten en uitgaven te krijgen zodat ze slimme keuzes kunnen maken. Al wil je jouw geldproblemen oplossen, dan kan een financiële hulp van Groeii je hier goed bij helpen.

Financiële hulpverlening is absoluut niet iets om je voor te schamen. Veel mensen hebben hulp bij geldzaken!

Dit is wat wij doen:

Wij kijken samen met jou wat jij allemaal belangrijk vindt om te kopen, we kijken naar je budget en hoe je dat nu uitgeeft. Samen stellen we doelen om goed met je geld om te gaan. Dat geeft rust.

Heb jij finaniële hulp nodig? Neem contact met ons op.

Trek tijdig aan de bel

Om je financiële problemen zo goed mogelijk op te lossen is het belangrijk zo snel mogelijk aan de bel te trekken. Ook als je financiële problemen verwacht door bijvoorbeeld een scheiding of ontslag. Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe groter de kans dat je problemen op tijd kunnen worden opgelost. 

Een unieke aanpak voor een unieke situatie

Iedere situatie is uniek en vraagt een unieke aanpak. We zullen daarom samen met jou kijken naar jouw unieke situatie en een plan opstellen. Een plan met doelen waarvoor we gaan werken, zodat jouw financiële problemen worden opgelost. 

Hulp bij schulden

Heb je inmiddels al langer financiële problemen en is dit uitgelopen op schulden? Wacht dan niet langer en schakel professionele, financiële hulp bij schulden in. Het is moeilijk om schulden af te lossen, maar met een ervaren begeleider van Groeii kun je jouw schulden aflossen en krijg je weer grip op je uitgaven. 

Financiële hulp voor studenten

Als student zijnde heb je het niet altijd even breed. Hoge studiekosten, huur voor een kamer, het openbaar vervoer, boodschappen, noem maar op. Je krijgt voor het eerst in je leven te maken met een flinke toename in de kosten van levensonderhoud en hebt niet de tijd om dit geldtekort op te lossen door te werken. Een studielening is daarvoor natuurlijk perfect om alles te kunnen betalen, maar alsnog kan het heel moeilijk zijn om rond te komen of op een verstandige manier met je geld om te gaan. Groeii biedt financiële hulp voor studenten die hier moeite mee hebben.

Financiële hulp voor gehandicapten

Als gehandicapte heb je vaak hulp nodig. Fysiek of mentaal. Of het nu het helpen met aankleden is of het invullen van je administratie. Ook financiële hulp voor gehandicapten valt onder het specialisme van Groeii. Onze hulpverleners hebben ervaring met gehandicapten én met financiën.

Financiële hulp alleenstaande moeders

Een alleenstaande moeder heeft veel aan haar hoofd. Het opvoeden van een of meer kinderen kan veel tijd en energie kosten. Je moet werken, de kinderen naar school brengen en ophalen, naar de sportvereniging, boodschappen doen en zelf heb je ook nog tijd nodig voor ontspanning, maar dit zit er niet altijd in. In je eentje voor kinderen zorgen kost dus veel, tijd en geld. Het is heel normaal als je hierbij een handje kunt gebruiken om je financiën beter op orde te krijgen. Groeii biedt financiële hulp aan alleenstaande moeders die hierbij hulp kunnen gebruiken.

Financiële hulp ouderen

De wereld is veranderd. Dat weten ouderen maar al te goed. Waar je vroeger je spaargeld in de vorm van muntjes en briefgeld in huis bewaarde, gebeurt nu alles digitaal. Oplichters liggen op de loer om hier zo slim mogelijk gebruik van te maken. Als oudere kan het dus zeker verstandig zijn om financiële hulp in te schakelen. Voor voorlichting, het samen doen van de administratie of gewoon een paar extra ogen die meekijken of er geen gekke dingen gebeuren. Groeii biedt financiële hulp aan ouderen die hulp bij financiën goed kunnen gebruiken.

Financiële hulp zwangere vrouwen

Ben je zwanger en zit je nu al met je handen in het haar over hoe je het straks moet redden met (nog) een kleintje erbij? Trek tijdig aan de bel en schakel professionele hulp in. Samen zullen we kijken naar jouw/jullie situatie en hoe jullie het beste voor jullie kleintje kunnen geven.

Financiële hulp bij verhuizen

Een verhuizing brengt kosten met zich mee, of je nu huurt of koopt en of je het nu wilt of niet. Als je gepland gaat verhuizen kun je je hier goed op voorbereiden, maar wanneer je verplicht je huis uit moet bij bijvoorbeeld een huurwoning, dan komt het vrijwel altijd erg ongewenst natuurlijk. Groeii biedt financiële hulp bij verhuizen voor mensen die hierbij hulp nodig hebben.

Financiële hulp bij scheiding

Een scheiding is een moeilijke gebeurtenis in jullie leven. Dit was niet het idee dat jullie hadden toen jullie met elkaar in het huwelijksbootje stapten. Er zijn veel situaties mogelijk bij een scheiding, afhankelijk van hoe jullie zijn/waren getrouwd. Onder huwelijkse voorwaarden of in gemeenschap van goederen bijvoorbeeld. Wanneer er kinderen bij betrokken zijn, wordt het nog ingewikkelder. Een veelvoorkomend gevolg van een scheiding is dat er financiële problemen ontstaan. Als dit voor jou het geval is, laat onze hulpverleners je dan helpen. Je staat er niet alleen voor.

Financiële hulp bij ziekte

Al word je ziek, staat je leven op zijn kop. Mogelijk zal er veel kunnen veranderen in jouw/jullie leven. Zo ook je werk. Afhankelijk van hoe je verzekerd bent, hoeveel je verdient en hoeveel spaargeld jij/jullie hebben, kan ziekte ervoor zorgen dat het financieel gezien moeizaam wordt. Financiële hulp bij ziekte komt daarom veel voor. Om de rekeningen te kunnen blijven betalen kan het daarom verstandig zijn een professional in te schakelen. Groeii biedt financiële hulp bij ziekte.

Financiële hulp na overlijden partner

Het overlijden van je partner is een van de heftigste dingen die je in je leven kunt meemaken. Jullie hebben alles samen gedaan en vanaf dat moment is dat verleden tijd. Maar je staat er niet alles voor. Groeii kan je helpen met je dagelijkse activiteiten, waarbij onder andere financiële hulp na het overlijden van je partner. Trek tijdig aan de bel.

Groeii is als financiële hulp

Groeii biedt praktische begeleiding aan mensen die het moeilijk vinden om hun dagelijks leven te organiseren. Wat je vraagstuk ook is, onze hulpverleners stellen jouw wensen centraal en doen er alles aan om de doelen die wij samen opstellen te bereiken. Zo helpen we niet alleen helpen met financiële problemen, maar ook met:

Financiële hulp in jouw regio 

Groeii is gevestigd in Naaldwijk en ‘s Gravenzande (Westland), maar biedt financiële hulp tot ver daarbuiten. Wij bieden:

  • Financiële hulp in Delft
  • Financiële hulp in Den Haag
  • Financiële hulp in Leidschendam-Voorburg
  • Financiële hulp in Midden-Delfland
  • Financiële hulp in Pijnacker-Nootdorp
  • Financiële hulp in Rijswijk
  • Financiële hulp in Voorschoten
  • Financiële hulp in Wassenaar
  • Financiële hulp in Westland
  • Financiële hulp in Zoetermeer
Contact opnemen