Woon je in Den Haag en heb je moeite met jezelf fijn voelen op school, ben je onzeker, ervaar je mentale problemen (bijvoorbeeld na de scheiding van je ouders) of kom je er maar niet uit wat je later wil worden en heeft dit (veel) invloed op je dagelijks leven? Onze jongerencoaches bieden als jongerencoach in Den Haag ambulante hulpverlening aan jongeren die worstelen met (situaties in) hun dagelijks leven.

jongerencoach den haag - groeii

Wat doet een jongerencoach in Den Haag?

Een jongerencoach in Den Haag helpt jongeren in het dagelijks leven. Jongerencoaching omvat het begrip waarbij jongeren worden ondersteund in bepaalde situaties die voor hen een (negatieve) impact op het leven hebben. Onze jongerencoaches ondersteunen jongeren in Den Haag en omstreken met alle denkbare problemen. De wens van de jongere staat centraal en het plan wordt opgesteld op basis van deze wens. 

Wil je zelfverzekerder worden, lekkerder in je vel zitten, bepaalde vaardigheden ontwikkelen of meer structuur in je leven? Met de juiste jongerencoach uit Den Haag kun jij je leven weer op de rit krijgen. Met hulp van de juiste coach versterk je jouw praktische en theoretische vaardigheden, waarmee je de wereld weer aankunt. 

Een jongerencoach uit Den Haag is een expert in het begrijpen van het gedrag van de Haagse jongeren en ondersteunt ze in het behalen van leerdoelen. Dit kan in allerlei verschillende situaties, zoals op school, werk en de sportclub, maar ook in het algemeen, bijvoorbeeld algehele depressie of stress. Een jongerencoach uit Den Haag is de vertrouwenspersoon en waardevolle hulp voor alle jongeren in Den Haag. Ongeacht je situatie, het is altijd fijn om op iemand terug te kunnen vallen. Iemand die niet oordeelt, maar er voor je is en je er doorheen slaat. 

Voor wie is jongerencoaching Den Haag?

Een jongerencoach is er speciaal voor jongeren die hulp nodig hebben in het dagelijks leven. Jongen, meisje, 13 jaar of 17, een jongerencoach staat klaar voor alle jongeren. Groeii is werkzaam in Den Haag en omstreken. Onze coaches zijn er voor alle jongeren in Den Haag. 

Waar kan een jongerencoach in Den Haag jou bij helpen?

Wie je ook bent en wat je situatie ook is, je bent nooit alleen en je hoeft je nergens voor te schamen! Veel Haagse jongeren kampen met bepaalde problemen, zoals:

  • Moeite met dagelijks structuur op orde krijgen
  • Moeite met sociale contacten
  • Moeite met omgaan met autoriteit
  • Onzekerheid
  • Stress
  • Problemen thuis
  • Depressie

De jongerencoaches van Groeii zijn werkzaam in Den Haag en en stellen jouw wensen centraal. Luisteren is voor hen en voor jou het allerbelangrijkst. Alleen zo kunnen we een traject gezamenlijk als een succes afronden. Ze begeleiden jou van A tot Z en hanteren een maatwerk aanpak. 

Evaluatie met nazorg

Onze jongerencoaches in Den Haag werken doelgericht en efficiënt. Ieder traject stellen we doelen op. Doelen waarvoor we samen gaan werken. Na het behalen van de doelstellingen, blijven we met je meekijken. Hoe het met je gaat, maar ook omdat we er nog steeds voor je zijn. Je doet het niet alleen, wij zijn er voor je om te helpen!

Jongerencoaching op locatie naar keuze in Den Haag

We vinden het belangrijk dat de jongere zich in een fijne, vertrouwde omgeving bevindt wanneer we het coachingstraject starten. De begeleidingsmomenten kunnen daarom op locatie naar keuze worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld op school, de sportclub, een buurthuis, thuis of een andere locatie in Den Haag.

Groei mee met Groeii

Groeii biedt praktische begeleiding aan mensen die het moeilijk vinden om hun dagelijks leven te organiseren. Wat je vraagstuk ook is, onze hulpverleners stellen jouw wensen centraal en doen er alles aan om de doelen die wij samen opstellen te bereiken. Zo kunnen we je niet alleen helpen bij jongerencoaching, maar ook met: