Samen met je Groeii begeleider ga je aan de slag om je doelen te halen.

 Wij begeleiden je stap voor stap op weg naar je doel zodat je leert omgaan met obstakels en meer dingen lukken.

Jouw Groeii begeleider houdt steeds in een verslag bij hoe het met jou gaat. Iedere keer dat jullie elkaar zien, bespreken jullie hoe de begeleiding bevalt, hoe dit jou helpt en eventuele andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Als dat mogelijk is, stellen we deze verslagen samen met jou op en je mag ze sowieso altijd lezen.

Een keer per 4 maanden komen jijzelf, jouw Groeii begeleider en een collega van Groeii bij elkaar om te kijken hoe het met jouw doelen gaat en om te kijken of we nieuwe doelen moeten stellen. We kijken daarbij ook hoe lang we nog verder met elkaar optrekken en wat we nog voor je kunnen betekenen. Als je in deze tijd 18 jaar wordt, veranderen er een aantal zaken die je goed moet regelen (je gaat op je 18e over naar de WMO). Wij zorgen er samen met jou voor dat dit allemaal geregeld wordt.

We vragen je ook om een keer per jaar mee te doen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Wij vinden het heel belangrijk dat jij tevreden bent en nemen dit onderzoek dan ook heel serieus. Want wanneer jij tevreden bent over jouw begeleiding, betekent dit ook dat je er het maximale uit kunt halen.