We hebben mooi nieuws in deze bijzondere tijd. Met trots presenteren we onze nieuwe huisstijl en website! 

Nieuwe huisstijl en website

Wie ons kent weet dat het onze passie is om mensen te helpen groeien door aan te sluiten bij hun (on)mogelijkheden en kwaliteiten. Dit zie je terug in onze ambulante begeleiding, die zowel vindingrijk en onorthodox als voorspelbaar en conform afspraken is. 

Hierdoor zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. We hebben veel gedaan, veel gezien en veel geleerd. Onze aanpak werkt en dat mag verteld worden! In onze nieuwe huisstijl vind je terug dat we onze cliënten helpen om – soms met vallen en opstaan – meer kleur aan hun leven te geven. Op de nieuwe website vind je verhalen van onze cliënten, zie je hoe ons proces werkt, vind je meer informatie over ons team en kunnen verwijzers terecht voor de benodigde informatie. 


Ontwerp gedachten

Groeii helpt cliënten alle obstakels te overwinnen, dit zie je terug in de gekleurde balken in het logo. Er overheen of onderdoor, groeien doe je samen. Mede door de begeleiding van Groeii komen (on)mogelijkheden en kwaliteiten van cliënten beter uit de verf, wat in de huisstijl tot uiting wordt gebracht middels de organische verf-achtergrond.