Thuisbegeleider MBO

Iedere dag een nieuwe uitdaging door de diverse werkzaamheden bij Groeii!

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als onderwijsassistent binnen het tweetalig montessorionderwijs. Daarnaast heb ik ervaringen opgedaan als pedagogisch medewerker met kinderen zowel met en zonder beperking. De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn mbo-opleiding Sociaal Cultureel Werk kan ik toepassen bij mijn dagelijkse werkzaamheden bij Groeii. Deze ervaringen hebben mij geleerd dat het individueel begeleiden van kinderen met een extra uitdaging mij ligt.  

'Leer mij het zelf te doen' is de visie van het montessorionderwijs. Deze visie neem ik dan ook mee tijdens de begeleiding van alle doelgroepen. Ik bied graag de ondersteuning om de stap te zetten die mensen nodig hebben om zichzelf verder te ontwikkelen.  Momenteel volg ik de deeltijdopleiding HBO Social Work en verdiep ik mij enthousiast in de diverse hulpvragen die bij Groeii aan bod komen. Hierin verbreed ik mijn kennis en ontwikkel ik vaardigheden die aansluiten in mijn functie als MBO-thuisbegeleider bij Groeii.

Groeii geeft mij de kans om mij verder te ontwikkelen naast mijn opleiding en mij hierin te ondersteunen. Het aanbod aan hulpvragen loopt uiteen en het biedt mij de mogelijkheid om zowel thuis, als op de peuterspeelzaal, kinderopvang of binnen de schoolsetting begeleiding te geven. Dit maakt mijn werkzaamheden bij Groeii afwisselend en geeft mij de uitdaging die ik nodig heb.