Zorgcoördinator Regio Haaglanden

Groeii is een organisatie die in de loop van de jaren is gegroeid op diverse gebieden.

Ik ben hierin als professional opgegroeid en in meegegroeid. Al snel nadat ik gestart bij ben Groeii, maakte ik al direct kennis met onze doelgroep; de cliënten.
De werkwijze van Groeii is gericht op open communicatie om zo de afgesproken doelen te behalen. In de begeleidingsmomenten zijn we eerlijk, laten we de regie bij de cliënt en houden we niet van een verborgen agenda.

Als thuisbegeleider streef je ernaar dat de cliënt op het realistisch niveau zelfstandig functioneert in zijn dagelijkse werkzaamheden. Het netwerk rondom de client is van groot belang. Als thuisbegeleider ben je gericht op de cliënt, het gezin, sociale contacten en de dagbesteding.
In de begeleidingsmomenten motiveer ik de cliënt om de verbinding aan te gaan met hun sociale contacten. Samen staan we sterk en komen we verder. Samen met de cliënt zoeken we naar het juiste pad om te bewandelen.Wij tonen lef in de samenwerking met andere organisatie en ketenpartners. Wij zoeken de uitdaging op en hierna handelen wij zo praktisch mogelijk in de praktijk.
Ik draag de drie pijlers uit in onze werkzaamheden als thuisbegeleider.

Sinds 2020 ben ik samen met mijn collega Jasmijn Westdijk zorgcoördinator binnen een eigen regio. Ik ben verantwoordelijk voor de regio Haaglanden en mijn collega Jasmijn is verantwoordelijk voor de regio Westland.

In de toekomst hopen wij de verbinding, lef en open communicatie met jou als lezer aan te gaan.