Cliënten van Groeii kunnen meepraten over het beleid via de cliëntenraad. De raad ziet zichzelf als oren en ogen van de cliënten; de verbindende schakel tussen cliënt en bestuur, die de gemeenschappelijke belangen behartigt van de cliënten.

Maak kennis met Alice, Carina en Annet; onze cliëntenraad! Dit drietal WMO-cliënten vertegenwoordigt de Groeii cliënten bij het nemen van beslissingen binnen de organisatie. Ze bespreken periodiek thema’s binnen Groeii vanuit het cliëntenoogpunt. Bijvoorbeeld het bespreken van onderwerpen die te maken hebben met cliëntenzorg, maar ook het gevraagd of ongevraagd advies geven hierover aan het bestuur. Deze bevindingen worden meegenomen in de besluitvoering van het bestuur en geven vaak goede inzichten vanuit een ander oogpunt. 

Wil je contact opnemen met de cliëntenraad? Dat kan via cliëDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Onze cliëntenraad

Alice van Geest

Mijn naam is Alice van Geest. Je vindt mij aan de linkerkant op de foto. Door het wegvallen van mijn werk, ben ik mijn structuur kwijtgeraakt en bij Groeii terecht gekomen. Bij Groeii voel ik mij erg gehoord en kan ik altijd op de juiste begeleiding rekenen. Ik krijg ondersteuning in de vorm van weer regie terug te krijgen over mijn leven. Dat is iets wat ik iedereen gun. Ik ben lid geworden van de cliëntenraad om voor alle andere cliënten hun belangen te behartigen.

Carina Oosterwijk

Ik ben Carina Oosterwijk, leuk om kennis te maken. Je vindt mij in het midden op de foto. Ik ben al een aantal jaren cliënt bij Groeii. Ik was de regie kwijt over mijn leven en bij Groeii heb ik stappen gezet, die hebben gezorgd dat ik sta waar ik nu sta. Er is een luisterend oor, ik word serieus genomen en ik kan met al mijn vragen bij de begeleiding terecht. Ik ben trots op waar ik nu sta: Ik heb mijn hobby’s opgepakt, ben taalambassadeur en heb goed contact met mijn kinderen en familie. Ik ben bij de cliëntenraad gegaan omdat ik dit iedereen gun die het moeilijk heeft. Vanuit die plek kan ik meedenken over het beleid. Binnen de raad beheer ik ons budget.

Annet Middelveldt

Ik ben Annet Middelveldt en je vindt mij aan de rechterkant op de foto. Ik heb altijd in de zorg gewerkt in veel verschillende functies. Na begeleiding van een van mijn dochters, die jaren met anorexia heeft getobd, en als gevolg daarvan de rest van het gezin ook, ben ik als cliënt aangemeld bij Groeii. Ik had en heb ondersteuning nodig om mijn leven weer op de rails te krijgen.  Door lid te worden van de cliëntenraad kan ik, als belangenbehartiger van de cliënten, meedenken over ontwikkelingen die van invloed zijn op de ondersteuning/begeleiding vanuit Groeii.  Dit geeft voldoening en is nog gezellig ook.